حجتالاسلام فاطمینیا، نماینده معاونت تهذیب حوزههای علمیه در شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزههای علمیه در گفتوگو با مرکز خبر حوزه، گفت: در گذشته، برگزاری تمامی برنامهها و مراحل اردوی راهیان نور، از سوی معاونت تهذیب انجام میگرفت، ولی امسال، بر اساس مصوبه شورای عالی حوزه، بخشی از امور، به معاونتهای دیگر حوزه واگذار شد.
مدیر گروه برنامهریزی فرهنگی معاونت تهذیب افزود: البته با توجه به تجربه معاونت تهذیب حوزههای علمیه در برگزاری اردوی راهیان نور، امور محوله به بخشهای مختلف، با همکاری این معاونت صورت میگیرد.
وی به امور محوله شورای سیاست گذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزه به معاونت تهذیب اشاره کرد و گفت: اعلام اسامی مربوط به کاروان خانوادهها و طلابی که تمایل به شرکت خانوادگی در این اردو را دارند، بر عهده این معاونت قرار داده شده است.
حجتالاسلام فاطمینیا ادامه داد: استفاده از اساتید اخلاق در کاروانهای راهیان نور، بر اساس اعلام نیازی که از سوی شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزههای علمیه صورت گرفت، از سوی معاونتتهذیب هماهنگ می شود.
وی، تهیه بستههای فرهنگی مرتبط را از دیگر اقدامات انجام شده در این معاونت معرفی کرد و گفت: با تشکیل کارگروه فرهنگی در شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزههای علمیه، بستههای فرهنگی مورد نیاز، شخص شد و در هنگام اعزام کاروان ها در اختیار شرکت کنندگان در اردو قرار خواهد گرفت.
نماینده معاونت تهذیب در شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزههای علمیه افزود: در این بستههای فرهنگی بروشورهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی، مشاورهای و... وجود دارد.
*اردوی راهیان نور با برنامه های آموزشی تداخل ندارد
در ادامه حجتالاسلام علی غیبی، نماینده معاونت آموزش در شورای سیاستگذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزههای علمیه، نیز درباره فعالیتهای این شورا گفت: هدف از تشکیل این شورا، هماهنگی میان برنامههای حوزه در برگزاری اردوی راهیان نور است.
مدیر کل سنجش و پذیرش معاونت آموزش حوزه ادامه داد: تاکنون، اردوی راهیان نور، تنها در ایام عید نوروز برگزار میشد و بسیاری از طلاب علاقهمند به این اردو، به دلیل مسافرتها و سایر برنامههای خود، نمیتوانستند در آن شرکت کنند؛ بر اساس برنامهریزی جدید در این شورا، قرار است این برنامه، در سایر ایام سال نیز برگزار شود.
حجتالاسلام غیبی خاطرنشان ساخت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، قرار شد، در طول سال، شرایط را به گونهای ایجاد کنیم که طلاب در مناسبتهای مختلف، در قالب کاروانهایی، به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اعزام شوند؛ البته این اعزامها، به گونهای انجام خواهد شد که با برنامههای آموزشی مدارس تداخلی نداشته باشد.
وی با تأکید بر اهمیت حضور طلاب جوان که دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس را درک نکردند، در مناطق عملیاتی،، اظهار داشت: در سال گذشته، برخی از طلاب به دلیل داشتن امتحانات، یا دروس دیگر نتوانستند به این مناطق اعزام شوند. همچنین مسئولان مدارس، نسبت به عقبافتادگی درسی اعتراضاتی داشتند، بنابراین اعزام ها در سال 90، به گونهای خواهد بود که تداخلی با برنامه آموزشی به وجود نیاید.
*هماهنگی با مدارس علمیه سراسر کشور
حجتالاسلام علوی صادقی، نماینده معاونت امور حوزههای علمیه در شورای سیاست گذاری ستاد مرکزی راهیان نور حوزه گفت: با توجه به تجربه مدیریتی معاونت امور طلاب، بر اساس برنامهریزی صورت گرفته در شورای سیاستگذاری تمامی امور مدیریتی به این معاونت واگذار شده است.
مدیر اداره برنامهریزی و نظارت معاونت امور حوزه های علمیه افزود: هماهنگی با مدارس علمیه سراسر کشور برای امکان اعزام طلاب علاقهمند به شرکت در اردوی راهیان نور،از جمله اقدامی است که این معاونت آن را پیگیری می کند.